Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

Рачен алат


-Сервисирање на рачен електричен алат.

-Премотување на статори и ротори со балансирање.

-Замена на оригинални делови (колектори,четкици,лагери,прекинувачи,перки за ладење и др.).

-Сервисираме електрични брусалици, бормашини, хилтови, шлајферици, фрези, електрични пили и друг рачен алат.

      

                                       

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top