Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

Пумпи


-Сервисирање на сите видови на потопни пумпи, потопни ел.мотори и хидрофорски пумпи.

-Премотување на статори, промена на лежишта и заптивни елементи.

-Замена на оштетени делови и поправка на механички оштетувања.

-Вршиме и асистенција при демонтажа и монтажа на лице место со пуштање во работа.

      

  

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top