Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

Бела техника


-Располагаме и со некои делови за бела техника: грејачи, термостати и прекидачи за ел. шпорети, делови за машини за перење, делови за електрични печки и греалки.

-Располагаме и со кеси и црева за правосмукалки Слобода и нови мотори за други типови на правосмукалки.

      

                           

 

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top