Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

Ел.Мотори


-Сервисирање на сите видови нисконапонски ел. мотори на прав и наизменичен напон од 1 до 100 KW.

-Вршиме замена на лежишта и поправка на механички оштетени делови.

-Техничка поддршка за нивно сигурно работење.

      

      

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top