Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

Агрегати и заварувачи


-Вршиме премотување на статори и ротори од агрегати за електрично напојување.

-Премотување на апарати за електрично заварување со бакарни намотки.

-Премотуваме и изработуваме апарати за полнење на акумулатори.

      

    

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top