Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

За нас


Сервисирање на ел. мотори, потопни ел. мотори и пумпи како и секаков вид на електричен рачен алат. Изведување на автоматика за пуштање и заштита на нивна работа, техничка подршка при монтажа и демонтажа. Сервисирање на бела техника и друго. Располагаме со резервни делови за сите елементи и апарати кои ги сервисираме.

Можете да не контактирате на следните телефони:

ЕМПА МБ сервис: 043 365 008  тел/факс

Бранко: 071 337 580 / 078 723 469

Марјан: 070 709 383

е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top