Рачен алат

Epson Stylus PRO 7890
Joomla 2.5

-Сервисирање на рачен електричен алат.

-Премотување на статори и ротори со балансирање.

-Замена на оригинални делови (колектори,четкици,лагери,прекинувачи,перки за ладење и др.).

-Сервисираме електрични брусалици, бормашини, хилтови, шлајферици, фрези, електрични пили и друг рачен алат.

      

                                       

joomla хостинг
время в Украине